NIEUWS

23 mrt., 2024
We vinden het ontzettend jammer, maar vanwege de slechte weersverwachting voor morgen hebben we helaas besloten de Straatmuziekdag te moeten annuleren. Dank aan iedereen die heeft geholpen in de voorbereiding, op welke manier dan ook!
09 feb., 2024
Maar liefst 54 inschrijvingen voor de 3 dorps-ensembles!
12 jan., 2024
De webmaster was nog steeds van zijn kerst-vakantie aan het nagenieten en zag tot zijn grote schrik nu pas dat de foto's van het kerstconcert al bijna drie weken in zijn mailbox stonden te wachten op publicatie. Dus bij deze: De foto's en excuses voor de late plaatsing! 
06 dec., 2023
Wat is er nu leuker dan muziek maken? Natuurlijk: Samen muziek maken! En dat is nou precies wat we gaan doen in de dorps-ensembles. Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven!
23 okt., 2023
Op zondag 22 oktober vierde het Maas en Waals mannenkoor hun 30-jarig bestaan middels een concert in de RK kerk te Boven Leeuwen. Bij binnenkomst van het publiek zorgden Marlieke, Esther en Iris voor een muzikaal onthaal. Dit werd zeer gewaardeerd door het aanwezige publiek! 
28 aug., 2023
Het nieuwe schooljaar is begonnen en dat betekent dat onze muzieklessen ook weer gaan beginnen! Voor het bepalen van de nieuwe lesroosters zullen sommige docenten contact met u opnemen, andere docenten hebben een inloop-uurtje in de Kubus waarbij iedereen zijn wensen mbt de dagen/tijden kenbaar kan maken.
03 apr., 2023
Hieronder vindt u alle foto's die we hebben gemaakt tijdens de uitvoering van 26 maart jl in De Bogerd.
16 mrt., 2023
Onze jaarlijkse leerlinguitvoering zal zijn op 26 maart aanstaande. Er zijn optredens om 12.00, 14.00 en 16.00 uur. Bij ieder optreden staan andere leerlingen op het podium. De docenten vormen een begeleidingsband voor de kinderen van Muziek & Beweging en Algemene Muzikale Vorming. Het programma van deze dag vindt u hieronder. Uiteraard is iedereen van harte welkom! Gratis kaartjes zijn per optreden te bestellen, zolang de voorraad strekt, bij yvonne.verschuren@denieuwemuziekschool.nl Programma 26 maart 2023 12.00 uur Piano: Vigo Dwarsfluit: Tanja Piano begeleiding: Jeroen Zanggroep 1e jaars ensemble groep 1 Viool ensemble Gitaar–bas–drum: Tijn-Jaime-Gijs Keyboard ensemble 14.00 uur Muziekclub Muziek & Beweging Saxofoon: Ian & Sebastiaan Accordeon: Ties Piano: Merel Gitaar: Gabriel 1e jaars ensemble groep 2 Gitaar ensemble (Fred) 16.00 uur Gitaar: Marieke Piano: Cas Dwarsfluit: Jolijn, Lieke, Ella, Quinn, Annabel AMV Jeugd ensemble Popband: Iris, Noor, Marlieke, Juan, Thom
19 feb., 2023
Afgelopen vrijdag was de laatste les Muziek op Schoot voor de caranavals-vakantie. Bekijk hieronder de foto's van deze laatste les van onze eerst Muziek op Schoot lessen. Kijk hier voor de data van de nieuwe lessen en om meteen in te schrijven voor het volgende les-blok!
Meer weergeven
Share by: