Burgemeester Luciën van Riswijk  opent om 9.00 uur bij het gemeentehuis de festiviteiten van Koningsdag. Vioolleerlingen van De Nieuwe Muziekschool zullen daarbij het Wilhelmus spelen.

Tussen 10.30-12.00 uur verzorgt De Nieuwe Muziekschool ook optredens op het podium op de markt: van 10.30-11.00 spelen de groepen 5 van IKC de Kubus hun repertoire van de lessen muziek = klasse! Van 11.00-12.00 uur gaat Julia zingen en zichzelf  begeleiden op gitaar en Michelle gaat zichzelf op ukelele begeleiden. Merijn en Simi gaan samen zingen en zichzelf op piano begeleiden. Ook Olle en Merel spelen piano en Pip en Gini zijn op viool te beluisteren. Daarnaast treedt de Balink band op: Thom (7 jaar) speelt drums samen met zijn zus Maartje (8 jaar) op keyboard en vader Martijn op basgitaar.

Ook bij dodenherdenking zijn vioolleerlingen aanwezig. Zij gaan dan o.a. 3-stemmig de Canon van Pachelbel spelen.
Iedereen is van harte welkom om te komen luisteren bij alle optredens.