Op zondag 4 maart geven leerlingen van De Nieuwe Muziekschool om 12.00 uur een optreden in d’n Bogerd in Druten. Bij dit optreden staan zestig leerlingen op het podium in verschillende ensembles en popbands. Een eerste jaars samenspelgroep speelt “De Markt” waarbij iedere instrumentgroep een eigen “marktkraam” speelt en de hele groep gezamenlijk van kraam naar kraam gaat. De jongste leerlingen van algemene muzikale vorming  zijn Zo Vrolijk als Herman van Veen en de accordeonisten eten Tjap tjoy. Er is klassieke muziek te beluisteren bij het viool ensemble en op dwarsfluit klinkt Eine kleine nachtmusic van Mozart. Twee popbands staan op het podium waarbij de meidenband Illigal Fire “Boulevard of broken dreams” speelt.
Het belooft weer een afwisselend programma te worden. Iedereen is van harte welkom. De toegang is gratis.

De Nieuwe Muziekschool op het podium van d’n Bogerd – 4 maart