Op zondag 26 maart verzorgen leerlingen van De Nieuwe Muziekschool om 12.00 uur een optreden in d’n Bogerd. Het wordt een gevarieerd optreden. De popband treedt op, maar het publiek wordt ook getrakteerd op quatre mains op piano. Er volgen solo’s op saxofoon en op drums maar ook een fluittrio en een trompettrio treden op. Thom Balink is dit jaar op zesjarige leeftijd begonnen met drumles, hij staat nu al op het podium met zijn zus Maartje op keyboard en zijn vader op basgitaar. Ook de vriendinnen Britt en Anouk treden op met gitaar, piano en zang. De opening van het concert wordt verzorgd door de leerlingen van de muziekclub. Deze leerlingen, met een verstandelijke beperking, spelen “Stil in mij” maar dan met veel percussie instrumenten en zang!
Iedereen is van harte welkom om te komen luisteren. De toegang is gratis.