Fleur van Gorp

Lessen op basisscholen
06 - 50 007 350

Ik ben Fleur Van Gorp, geboren in België maar momenteel woon ik in Nederland. Al heel mijn leven hoor ik muziek van alle kanten. Op mijn derde begon ik dan ook met mijn eerste instrument namelijk viool. Tijdens deze klassieke studie merkte ik al snel dat mijn interesse voor muziek groot was en begon ik met zingen en het spelen van piano. Ik wilde meer dan enkel muziek spelen. Ik wilde schrijven, arrangeren en creatief bezig zijn met muziek. Op mijn twaalfde schreef ik mijn eerste liedje.

Het creëren van muziek is in de kleren blijven zitten en in 2014 maakte ik mijn opleiding als songwriter aan de Rockacademie te Tilburg af. Naast het schrijven van muziek ontdekte ik meerdere manieren om creatief bezig te zijn met muziek. Zo begon ik aan de opleiding docent muziek aan de academie voor muziekeducatie te Tilburg. Ik studeerde in 2016 af en sindsdien ben ik werkzaam als songwriter, muzikant en als muziekdocent.

Momenteel geef ik muzieklessen op verschillende basisscholen en geef ik pianoles, les in songwriting en zangles. Daarnaast treed ik op met verschillende projecten waaronder met mijn soloproject als singer-songwriter en met de band Dwaalkat.

 

Terug

Fleur van Gorp