Scarlett Kesseleer

Piano, lessen op basisscholen
06 - 57 557 932

Mijn naam is Scarlett Kesseleer, woon in Den Bosch maar kom van oorsprong uit Druten. Al vanaf kleins af aan kom ik over de vloer bij de Nieuwe Muziekschool. Eerst als leerling, nu als docent!

Na het behalen van mijn VWO besloot ik in 2011 auditie te doen voor de Rockacademie van Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Met succes!
In de 4 jaar dat ik Keys studeerde aan de Rockacademie heb ik in verschillende acts gespeeld (waaronder Sarah’s Blue Dress en Ella Medit). Ik ben in mijn tweede jaar gestart met lesgeven in Nijmegen, waar ik nog steeds met veel plezier piano- en keyboardlessen verzorg. Ik merkte dat lesgeven mijn grote passie is en ben me steeds me hier steeds meer op gaan richten. In 2014 behaalde ik, met als afstudeerrichting Docent, mijn diploma.
Na het behalen van de Rockacademie wilde ik me verder ontwikkelen als docent. Ik ben de deeltijdopleiding Docent Muziek op de Academie Muziek Educatie van Fontys gaan volgen waar ik op dit moment aan het afstuderen ben.

Sinds september 2015 versterk ik met veel plezier het team van de Nieuwe Muziekschool. Ik geef muzieklessen op verschillende basisscholen in Maas en Waal die subsidie hebben aangevraagd vanuit Impuls Muziek. Ook verzorg ik een aantal muzieklessen op de BSO in Druten en heb ik enkele workshops gegeven. En wie weet welke nieuwe projecten er nog komen!

 

Terug

Scarlett Kesseleer