Laat je horen en doe mee aan De Muziekwedstrijd!

Tot en met 28 februari kun je nog meedoen aan de leukste muzikale wedstrijd van Nederland. Wacht dus niet te lang en doe mee!

Eind deze maand sluit de inschrijving voor De Muziekwedstrijd. Dat betekent dat je nog tot en met 28 februari kunt meedoen aan de leukste muzikale wedstrijd voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Laat je dus gauw horen en stuur een filmpje in!

Je kunt meedoen met alle soorten muziek, met ieder instrument en alleen of samen met vrienden. Zingen mag ook! Begin snel met oefenen en upload een filmpje van jezelf of samen met anderen via onze site of de gratis app.

Meedoen
Meedoen is simpel. Oefen je muziekstuk en download de gratis app ‘De Muziekwedstrijd’. Neem je filmpje op en upload de video via de app. Heb je geen smartphone? Dan kun je je filmpje ook uploaden via de website. Iedereen die meedoet, maakt kans op te gekke prijzen. En als je je vrienden en familie oproept om te stemmen op je filmpje, wordt jouw inzending misschien wel filmpje van de maand!

Alle informatie vind je op www.demuziekwedstrijd.nl. Daar vind je ook alle ingestuurde filmpjes. Leuk om te bekijken als je inspiratie nodig hebt!

Doe mee aan de muziekwedstrijd!