Op 19 juni vindt onze jaarlijkse leerling uitvoering plaats in de Bogerd in Druten. Omdat de muziekschool vorig jaar 25 jaar bestond, maar we dit niet hebben kunnen vieren in verband met Corona, is de uitvoering dit jaar extra feestelijk. Wat er precies gaat gebeuren is nog een verrassing, maar u maakt onder andere kennis met onze nieuwe huisstijl.

De uitvoering is onderverdeeld in 4 blokken; om 11.00 uur, 13.00 uur, 15.00 uur en 17.00 uur. Tussen blok 3 en 4, om ongeveer 16.15, treedt het jazzensemble op in de foyer van de Bogerd.

Omdat er maar een beperkt aantal mensen in de zaal kunnen, werken wij dit jaar met kaartjes. Leerlingen krijgen de kaartjes mee bij de les, één voor henzelf en de rest kunnen ze uitdelen aan familieleden of andere belangstellenden. Het verschilt per uitvoering hoeveel kaartjes leerlingen mee naar huis krijgen.
De toegang is uitsluitend mogelijk met een kaartje!

Feestelijke leerling uitvoering op 19 juni