Lijkt het je leuk om een keer op een muziekinstrument te spelen of een zangles te nemen? Wil je weten of je te jong bent voor een instrument of denk je juist dat je te oud bent?
Laat je uitdagen en neem een gratis proefles op zaterdag 1 juli! Iedereen is welkom vanaf ± 8 jaar tot 70+.

Kies het instrument waarop je eens zou willen spelen, 2 instrumenten kiezen mag ook. Stuur die docent(en) een mailtje om een tijd af te spreken.
Op www.denieuwemuziekschool.nl/docenten staan alle mailadressen en telefoonnummers van de docenten. Je ontvangt dan een mailtje terug.

Alle lessen zijn in IKC De Kubus Irenestraat 3 Druten.
Muziek is een leuke hobby! Misschien ontdek je je passie op deze dag en speel jij over een tijdje thuis de sterren van de hemel of in een band of bij een ander optreden!

De gratis proeflessen voor de muzikale basisvorming voor kinderen van groep 1-4 zijn weer op maandag 11 en 18 september. Muziek & Beweging groep 1-2 de Muziektrein groep 3 AMV vanaf groep 4. Docent: Yvonne Verschuren