Op maandag 26 augustus start het nieuwe schooljaar bij De Nieuwe Muziekschool. Twijfel je nog over een nieuwe hobby? Wil je eens een keer een muziekles uitproberen?

Op zondag 25 augustus kan jong en oud vanaf 12.30 uur een proefles nemen.

Lijkt het je leuk om een keer op een muziekinstrument te spelen of een zangles te nemen? Dan kun je nu uitproberen of het echt iets voor je is. Om een tijd af te spreken moet je je vooraf bij de betreffende docent aanmelden voor een proefles.

Op deze pagina staan alle e-mailadressen van de docenten. Kies je instrument en stuur een mailtje naar de betreffende docent. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een mailtje terug.
Kun je niet op 25 augustus? In overleg met de docent kun je de proefles ook op andere dag inplannen.

Proeflessen Muzikale basisvorming voor leerlingen van groep 1 t/m 4:
Muziek & Beweging op maandag 2 september en donderdag 5 september van 16.30-17.15 uur, klik hier voor meer informatie
Algemene Muzikale Vorming (AMV): maandag 2 september van 17.15-18.00 uur, klik hier voor meer informatie.

Graag vooraf aanmelden voor de proefles bij de docent Yvonne Verschuren. Meld svp de naam van de leerling, de lesvorm en welke dag (muziek en beweging). Je ontvangt dan een mailtje terug. Stuur een mail aan yvonne.verschuren@denieuwemuziekschool.nl of bel op 0487-541906.

Alle lessen van DNM zijn in IKC De Kubus,  Irenestraat 3 in Druten.

Gratis proeflessen op 25 augustus!