Op zaterdag 29 augustus start het nieuwe cursusjaar van De Nieuwe Muziekschool met de jaarlijkse gratis proeflesdag. Iedereen die graag meer met muziek bezig wil zijn of een instrument wil leren bespelen, kan bij de muziekschool terecht voor diverse interessante cursussen. Een paar lessen, of een heel jaar les; het is allemaal mogelijk. De Nieuwe Muziekschool biedt les op veel verschillende instrumenten zoals piano, gitaar, viool, dwarsfluit, saxofoon en nog vele andere. Vanzelfsprekend worden de lessen gegeven volgens de Corona-richtlijnen. Ook digitale lessen zijn mogelijk!

Aankomend cursusjaar is extra bijzonder, want De Nieuwe Muziekschool bestaat dit jaar 25 jaar. Alle leerlingen van het cursusjaar 2020-2021 mogen meedoen aan een bijzondere jubileum-editie van de jaarlijkse uitvoering in het voorjaar van 2021.

Wie wil komen kijken, luisteren en proberen is van harte welkom op de proeflesdag op 29 augustus. De proeflesdag duurt van 10.00 uur tot 14.00 uur en wordt gehouden op de leslocatie van De Nieuwe Muziekschool (Basisschool de Kubus, Irenestraat 3 in Druten). Om een tijd af te spreken is het nodig om je aan te melden voor de proeflesdag bij de docent van het instrument van je keuze. Ook meerdere proeflessen op één dag zijn mogelijk.  Wie niet kan op 29 augustus kan met de betreffende docent een afspraak maken voor een gratis proefles op een andere dag.

Voor de jongste leerlingen is er Muziek en Bewegen (groep 1-2) en Algemene Muzikale Vorming (groep 3-4). Deze proeflessen vinden plaats op maandagmiddag 7 september.

Gratis proeflessen op zaterdag 29 augustus