`

Op zaterdag 17 december geven leerlingen van De Nieuwe Muziekschool om 19.00 een kerstconcert in de Protestantse kerk aan de Kattenburg in Druten. Het altaar met de mooie kerstboom is het podium voor dit optreden. Heb je ’t al gehoord wordt gezongen en gespeeld door de AMV leerlingen, Christmas Morning van McKay wordt door een fluitkwartet gespeeld en Noël van Lauren Daigle is op gitaar te horen. Ook het meer bekende repertoire is deze avond te beluisteren zoals We wish you a merry Christmas op piano, Feliz Navidad door een accordeontrio, Jingle Bell Rock door Junior Voices en Christmas Time van Brian Adams op gitaar.

Dit schooljaar is er een vioolensemble gestart bij De Nieuwe Muziekschool. Zij spelen Sans Day Carol en worden daarbij begeleid op piano door René Nillessen. Iedereen is van harte welkom bij dit optreden, de toegang is gratis.