Op zondag 15 april zingt Madelief The A team van Ed Sheeran en ze begeleidt zichzelf hierbij op gitaar. Junior Voices hebben Perfect van Ed Sheeran op het repertoire staan.

De leerlingenuitvoering begint om 12.00 uur in d’n Bogerd in Druten en niet alleen Ed Sheeran staat op het programma.
The Prince of Denmark komt langs bij het trompettrio en de Muziekclub leerlingen gaan naar Malibu. Julia zingt en speelt, net als Gary Moore, I still got the blues. Op piano wordt “Wind” gespeeld van Brian Crane, Rockabye van Clean Bandit en er zal ook een stuk van Mozart te beluisteren zijn.

Bij de leerlingenuitvoering van 4 maart stonden de 2 popbands van de muziekschool op het podium. Dit keer is het nieuwe gitaarkwartet te beluisteren. Deze gitaristen spelen op klassiek gitaar een Catalaans volksliedje: La Pastoreta.

April is als vanouds een drukke maand voor De Nieuwe Muziekschool. Op zondag 8 april hebben drummers bij de Drutenloop opgetreden, op 15 april is de leerlingenuitvoering en op Koningsdag spelen leerlingen tussen 10.30-12.00 uur op de Markt in Druten. Iedereen is bij alle optredens van harte welkom, ook op 15 april is de toegang gratis.

Muziek van Ed Sheeran bij De Nieuwe Muziekschool