Heeft u familie of kennissen in zorgcentrum de Kasteelhof? Heeft u zin om mee te spelen of te zingen in de seniorenband? Wilt u op een andere manier participeren (teksten schrijven, componeren, foto’s maken, organisatie e.d.)?

Kom dan naar de informatiebijeenkomst op 18 maart 15.00 in de Hof van Zorgcentrum de Kasteelhof en/of vul het inschrijfformulier in.

In deze pilot wordt samengewerkt met Bureau Welzijn van Zorgcentrum de Kasteelhof. Het doel is om liedjes te maken aan de hand van levensverhalen van bewoners, die tijdens een concert begin juli ten gehore worden gebracht door een project-muziekband. Voor deze band wordt familie van de bewoners uitgenodigd om zich aan te melden. De band gaat onder begeleiding van muziekdocenten van De Nieuwe Muziekschool repeteren. De eerste informatie bijeenkomst over deze pilot is op zondag 18 maart om 15.00 in de Kasteelhof.

Heeft u familie of kennissen in de Kasteelhof? Heeft u zin om mee te spelen of te zingen  in de seniorenband? Wilt u op een andere manier participeren (teksten schrijven, componeren, foto’s maken, organisatie e.d.)?

Aan het meedoen aan deze pilot zijn geen kosten verbonden.

Muziek voor senioren door senioren