Thomas Calis
Drums
Ik begon rond mijn 9de met trommelen op lege frites sausemmertjes die ik om mijn nek hing en met houten pollepels bespeelde. Later ging ik trommelen bij het tienerkoor in de Groenestraatkerk te Nijmegen. Van de drummer van het jongerenkoor kon ik drumles krijgen en zo ging het van kwaad tot erger.

Lees hier meer
John Devitt
Dwarsfluit
John Devitt is geboren te Dublin in Ierland en sinds 1977 woonachtig in Nederland. Hij heeft zijn fluitopleiding bij Professor Doris Keogh aan The Royal Irish Academy of Music te Dublin genoten, en is later fluit en improvisatie verder gaan studeren aan het Rotterdams Conservatorium.

Lees hier meer
Britt van den Dungen
Saxofoon
Mijn naam is Britt van den Dungen, 28 jaar en ik woon in Arnhem. Muziek is altijd een grote hobby van mij geweest en door twee opleidingen te volgen is het mijn werk geworden. Ik ben begonnen met de Opleiding Docent Muziek in Enschede en heb deze in 2013 met succes afgerond. Lees hier meer
Anke Foede
Viool
Ik geef al zo’n 20 jaar met veel plezier vioolles in Nijmegen, Wijchen en Druten. Aan kinderen vanaf 5 jaar en aan volwassenen. Aan beginnende leerlingen en aan gevorderde spelers.

Lees hier meer
Ed Galstaun
Gitaar
Een hele poos geleden alweer ben ik afgestudeerd aan het conservatorium, ArtEZ Hoge School voor de Kunsten, in Arnhem. Sindsdien geef ik twee dagen les aan De Nieuwe Muziekschool in Druten en vanaf begin negentiger jaren ook drie dagen als akoestisch gitaardocent en uitvoerend gitarist in Nijmegen. Mijn specialisatie en passie is akoestisch klassiek gitaar.

Lees hier meer
Fleur van Gorp
Lessen op scholen
Al heel mijn leven hoor ik muziek van alle kanten. Op mijn derde begon ik dan ook met mijn eerste instrument namelijk viool. Tijdens deze klassieke studie merkte ik al snel dat mijn interesse voor muziek groot was en begon ik met zingen en het spelen van piano. Ik wilde meer dan enkel muziek spelen. Ik wilde schrijven, arrangeren en creatief bezig zijn met muziek. Op mijn twaalfde schreef ik mijn eerste liedje.

Lees hier meer
Marijke Hörmann
Zang
Marijke begon vanaf haar 6e met zingen bij een kinderkoor en begon op 10-jarige leeftijd ook met viool spelen. Zingen bleef een rode draad in de jaren dat zij opgroeide, maar het idee er professioneel mee bezig te gaan ontstond toen Marijke er op de Maastrichtse Toneelschool erachter kwam dat zingen haar meer lag dan acteren!

Lees hier meer
Scarlett Kesseleer
Lessen op scholen + piano
Mijn naam is Scarlett Kesseleer, nu 26 jaar, woon in Den Bosch maar kom van oorsprong uit Druten. Al vanaf kleins af aan kom ik over de vloer bij de Nieuwe Muziekschool. Eerst als leerling, nu als docent!

Lees hier meer
Jeroen Kurpershoek
(bas)Gitaar
Mijn visie op muziek maken is een blik die muziek ziet als een kunstvorm. Zo neem ik projecten aan waarin ik telkens weer dicht bij mijn creatieve ideeën blijf en bij mijn gevoel van waar de muziek om vraagt.

Lees hier meer
Rene Nillessen
Piano
Het leuke van lesgeven is dat je iemand ziet groeien en dat je iemand iets leert wat hij of zij eerder nog niet kon. Daarvoor is het wel nodig om regelmatig te oefenen want pianospelen gaat natuurlijk niet vanzelf.

Lees hier meer
Fred Piepenbrock
Gitaar
Mijn naam is Fred Piepenbrock,gitaardocent, akoestische gitaar en elektrische gitaar. In 1987 ben ik afgestudeerd aan het conservatorium Arnhem ( tegenwoordig Artez) voor klassiek gitaar en bijvak lichte muziek jazz en pop, elektrische gitaar.

Lees hier meer
Yvonne Reuvers
Accordeon
Ik ben een enthousiaste docente accordeon met een ruime muzikale en pedagogische ervaring met zowel kinderen als volwassenen. Ook ben ik goed georganiseerd en kan ik uitstekend inspelen op de diversiteit van leerlingen individueel of binnen de groep. Mijn motto ‘ accordeon spelen is super cool!!’

Lees hier meer
Marja Schoneveld
Trompet
Als meisje van een jaar of 6 liep ik al achter de fanfare aan van mijn dorp Hooge Zwaluwe. Mijn zeven jaar oudere buurmeisje speelde daar bugel. Dat wilde ik ook! Toen ik een jaar of 12 was, mocht ik beginnen op cornet. Toen ik op mijn 17e naar Den Bosch verhuisde, kon ik eindelijk echt trompetles krijgen op de muziekschool. Op het conservatorium in Utrecht studeerde ik trompet met bijvak piano.

Lees hier meer
Yvonne Verschuren
Keyboard, muzikale basisvorming, samenspel
Ben je op zoek naar keyboardles? Beginners en gevorderden zijn bij mij op het juiste adres. De muziekinteresse van de leerling is een belangrijk uitgangspunt voor het lesmateriaal: als een leerling een stuk graag wil spelen willen ze er vaak veel tijd aan besteden.

Lees hier meer