De Nieuwe Muziekschool
De Nieuwe Muziekschool2 weeks ago
Ontdek je talenten! Gratis proeflessen

De Nieuwe Muziekschool krijgt vaak vragen over proeflessen. Veel mensen hebben nog twijfels of willen met een docent spreken en sommigen willen gewoon een keer een instrument uitproberen zonder verplichtingen. Lijkt het je leuk om een keer op een muziekinstrument te spelen of een zangles te nemen? Wil je weten of je te jong bent voor een instrument of denk je juist dat je te oud bent?
Laat je uitdagen en neem een gratis proefles op zaterdag 1 juli! Iedereen is welkom vanaf ± 8 jaar tot 70+. Kies het instrument waarop je eens zou willen spelen, stuur die docent een mailtje om een tijd af te spreken.
Op www.denieuwemuziekschool.nl (bij informatie - docenten) staan alle mailadressen en telefoonnummers van de docenten. Je ontvangt dan een mailtje terug.
Alle lessen zijn in IKC De Kubus Irenestraat 3 Druten.
Muziek is een leuke hobby! Misschien ontdek je je passie op deze dag en speel jij over een tijdje thuis de sterren van de hemel of in een band of bij een ander optreden!

Muziek maken is niet alleen een leuke hobby , maar ook nog eens heel goed voor de ontwikkeling van uw kind. Uit diverse wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat bij kinderen die muziek maken de samenwerking tussen de verschillende hersengebieden beter verloopt dan bij kinderen die geen muziek maken. Door die betere samenwerking binnen de hersenen ziet men bij de kinderen een verbetering in het leervermogen, het abstract en analytisch denken en in het invoelingsvermogen. Samen muziek maken blijkt ook nog eens de discipline en de sociale en emotionele vaardigheden te versterken.
U ziet, muziek maken is zo gek nog niet!
De Nieuwe Muziekschool
De Nieuwe Muziekschool shared their album.4 weeks ago
De Nieuwe Muziekschool
De Nieuwe Muziekschool added 71 new photos to the album: Slotoptreden M=K 2017.4 weeks ago
Op 30 mei was de grote slotuitvoering van Muziek = Klasse. Alle leerlingen van de (2) groepen 5 van IKC de Kubus stonden samen op en voor het podium in het Pax Christi College. Er werden stukken gespeeld daar alle leerlingen tegelijk o.a. Ai Se Eu Te Pego. Daarnaast speelde iedere instrumentgroep een aantal stukken. Bijv. soep met ballen door de gitaristen.
Iedereen heeft genoten van een mooie presentatie van de Muziek = Klasse lessen van dit schooljaar.
De Nieuwe Muziekschool
De Nieuwe Muziekschool shared Getty Huisman's video.2 months ago
De Nieuwe Muziekschool
Getty
Dodenherdenking Druten
De Nieuwe Muziekschool
De Nieuwe Muziekschool added 42 new photos.2 months ago
Muziek=Klasse leerlingen uit groep 5 van BS de Kubus en zang en instrumentale leerlingen van DNM verzorgden een mooi optreden vanochtend ter ere van Koningsdag in Druten.