De Nieuwe Muziekschool
De Nieuwe Muziekschool2 weeks ago
Cursus kampvuurgitaar voor volwassenen
De Nieuwe Muziekschool organiseert voor de 3e keer een beginnerscursus kampvuurgitaar. In deze cursus van 5 lessen leer je enkele akkoorden spelen bij “kampvuur liedjes”. De cursus start op dinsdagavond 16 mei van 20.45-21.45 in IKC de Kubus in Druten.
Speel je liever voor je zelf op je zolderkamer? Wil je zingen en jezelf begeleiden op gitaar? Ook dan is deze cursus een mooie gelegenheid om eens uit te proberen of gitaarspelen je nieuwe passie wordt.
In deze cursus leer je de eerste basisgrepen en werk je zo snel mogelijk naar het begeleiden van een eenvoudig nummer toe.
Voor meer info en het inschrijfformulier: www.denieuwemuziekschool.nl
De Nieuwe Muziekschool
De Nieuwe Muziekschool added 2 new photos.2 weeks ago
De Nieuwe Muziekschool bij Koningsdag en dodenherdenking

Burgemeester Luciën van Riswijk opent om 9.00 uur bij het gemeentehuis de festiviteiten van Koningsdag. Vioolleerlingen van De Nieuwe Muziekschool zullen daarbij het Wilhelmus spelen.
Tussen 10.30-12.00 uur verzorgt De Nieuwe Muziekschool ook optredens op het podium op de markt: van 10.30-11.00 spelen de groepen 5 van IKC de Kubus hun repertoire van de lessen muziek = klasse! Van 11.00-12.00 uur gaat Julia zingen en zichzelf begeleiden op gitaar en Michelle gaat zichzelf op ukelele begeleiden. Merijn en Simi gaan samen zingen en zichzelf op piano begeleiden. Ook Olle en Merel spelen piano en Pip en Gini zijn op viool te beluisteren. Daarnaast treedt de Balink band op: Thom (7 jaar) speelt drums samen met zijn zus Maartje (8 jaar) op keyboard en vader Martijn op basgitaar.
Ook bij dodenherdenking zijn vioolleerlingen aanwezig. Zij gaan dan o.a. 3-stemmig de Canon van Pachelbel spelen.
Iedereen is van harte welkom om te komen luisteren bij alle optredens.
De Nieuwe Muziekschool
De Nieuwe Muziekschool4 weeks ago
De Nieuwe Muziekschool op het podium, met dank aan Reinier Jansen van RTV Totaal voor de foto's.
De Nieuwe Muziekschool
De Nieuwe Muziekschool shared RTV Totaal's post.4 weeks ago
Foto's gemaakt gisteren van het concert in d'n Bogerd door RTV Totaal voor de Kabelkrant.
De Nieuwe Muziekschool
De Nieuwe Muziekschool added 31 new photos.4 weeks ago
Foto's van de leerlingenuitvoering van zondag 26 maart in D'n Bogerd. Het was een afwisselend concert van solistische optredens tot en met popbandjes. De foto's zijn gemaakt door Hannah de Leeuw.
De Nieuwe Muziekschool
De Nieuwe Muziekschool added 8 new photos.1 month ago
Zondag 19 maart organiseerde DNM een bandmidddag, Hoewel het aantal aanmeldingen niet zo overweldigend was als het jaar ervoor, wisten we toch een band samen te stellen die op deze zondag middag de nummer When I come around van Greenday en Shape of you van Ed Sheeran erg goed ten gehore bracht. Nog een gitarist er bij en een nieuwe band is geboren.