De Nieuwe Muziekschool
De Nieuwe Muziekschool3 days ago
Zondag 2 september gratis proeflessen bij De Nieuwe Muziekschool

Op maandag 27 augustus start het nieuwe schooljaar bij De Nieuwe Muziekschool. Twijfel je nog over een nieuwe hobby? Wil je eens een keer een muziekles uitproberen?
Op zondag 2 september kan jong en oud vanaf 12.00 een proefles nemen.
Lijkt het je leuk om een keer op een muziekinstrument te spelen of een zangles te nemen? Dan kun je nu uitproberen of het echt iets voor je is. Om een tijd af te spreken moet je je vooraf bij de docent aanmelden voor een proefles.
Op www.denieuwemuziekschool.nl (bij informatie - docenten) staan alle mailadressen van de docenten. Je ontvangt dan een mailtje terug. Kun je niet op 2 september? Ook op een andere dag kun je een afspraak maken voor een gratis proefles.

Workshop spelen in een band
Vanaf 14.30 kunnen muzikanten die minimaal 2 jaar les hebben, meespelen in een popband. Hiervoor moet je je vooraf aanmelden bij docent Thomas Calis.

Op maandag 3 september staat er een gratis proefles gepland voor de jongste leerlingen. Leerlingen van groep 1 en 2 kunnen zich aanmelden voor een proefles muziek en beweging van 16.30-17.15 uur. Leerlingen van groep 3 en 4 kunnen van 17.15-18.00 uur meedoen met een les Algemene Muzikale Vorming. Wil je een leerling hiervoor aanmelden stuur dan een mailtje naar de docent Yvonne Verschuren.
Alle lessen zijn in IKC De Kubus Irenestraat 3 Druten.

Op zaterdag 1 september staat het eerste optreden van dit schooljaar al gepland: leerlingen laten van zich horen tijdens het Bourgondisch Fruitwandelen. Zij spelen in de boomgaard van van der Zandt in Puiflijk.
De Nieuwe Muziekschool
De Nieuwe Muziekschool2 weeks ago
Beste orkesten en docenten,

Elk jaar opnieuw bewijst de compositiewedstrijd Op weg naar het Nieuwjaarsconcert haar kracht. Het NBE ontvangt jaarlijks meesterwerken van meer dan 100 (piep)jonge componisten. De wedstrijd blijkt een springplank voor menig serieus componeertalent in Nederland.

Het thema van dit jaar is: Adam & Eva. Je kent ze wel, die van de appel en de slang, waar het allemaal mee is begonnen. We roepen kinderen en jongeren t/m 18 jaar op om hun eigen muziek te verzinnen bij dit oeroude thema.

Het werkt heel eenvoudig: maak een compositie, dat mag voor 1 instrument zijn of voor een heel ensemble; in je eentje of met een groep: alles mag zolang je het maar zelf verzonnen hebt. Mail de compositie met een geluidsopname vóór 22 september a.s. naar componeren@nbe.nl.

We willen natuurlijk veel kinderen en jongeren bereiken en vragen daarbij jullie hulp:
We willen jullie vragen om de flyer door te sturen naar leerlingen en/of te delen op social media, en eventueel op te nemen in een digitale nieuwsbrief.

Meer informatie: www.nbe.nl/compositiewedstrijd

Alvast veel dank!

Met vriendelijke groet, namens de blazers,

Claartje Gieben
Educatie
De Nieuwe Muziekschool
De Nieuwe Muziekschool1 month ago
‘HOLLAND’S GOT TALENT’ KOMT TERUG EN ZOEKT TALENT!

Voor de grootste en meest gevarieerde talentenjacht van Nederland is de zoektocht gestart naar het allerbeste en meest verrassende talent van het land. Deze te gekke show is voor zang, dans en variété, voor jong én oud. Iedereen is welkom bij ‘Holland’s Got Talent’!

De jury bestaat uit Chantal Janzen, Dan Karaty, Angela Groothuizen en op de plek van Gordon komt nieuw jurylid: Paul de Leeuw! De presentatie ligt in handen van Humberto Tan.

De hoofdprijs is verdubbeld. De winnende act gaat naar huis met een bedrag van maar liefst 50.000 euro!!

Wil jij schitteren op het grootste open podium van Nederland? Wacht niet te lang en meld je aan via: www.rtl.nl/hgt. Ken jij een bijzonder talent dan mag je het tipformulier invullen op onze website.
De Nieuwe Muziekschool
De Nieuwe Muziekschool2 months ago
Zaterdag 23 juni is proeflesdag!
Kijk op www.denieuwemuziekschool.nl voor de info!
De Nieuwe Muziekschool
De Nieuwe Muziekschool2 months ago
Gratis proeflessen en spelen in een band bij De Nieuwe Muziekschool

Lijkt het je leuk om een keer op een muziekinstrument te spelen of een zangles te nemen? Voor zaterdag 23 juni mag jong en oud zich, geheel vrijblijvend, aanmelden voor een proefles.
Kies het instrument waarop je eens zou willen spelen, 2 instrumenten kiezen mag ook. Stuur die docent(en) een mailtje om een tijd af te spreken. Kun je niet op 23 juni? Dan mag je ook op een ander e dag een gratis proefles afspreken.
Op www.denieuwemuziekschool.nl (bij informatie - docenten) staan alle mailadressen van de docenten. Je ontvangt dan een mailtje terug.

Zou je eens een keer willen spelen in een band? Wil je eens ervaren of spelen in een band iets voor je is? Grijp dan nu je kans! Ook als je ergens anders les hebt mag je je aanmelden voor deze gratis workshop. Scarlett Kesseleer gaat deze workshop op 23 juni geven. De deelnemers gaan van 13.30-14.30 uur samen spelen. Muzikanten die minimaal 2 jaar les hebben kunnen zich aanmelden bij Scarlett: scarlettkesseleer@hotmail.nl
Alle lessen zijn in IKC De Kubus Irenestraat 3 Druten.
Misschien ontdek je je passie op deze dag en speel jij over een tijdje de sterren van de hemel in een band of bij een ander optreden!
Foto's: Reinier Jansen:
De Nieuwe Muziekschool
De Nieuwe Muziekschool3 months ago
DNM leerlingen waren ook dit jaar van de partij op Koningsdag.