De Nieuwe Muziekschool
De Nieuwe Muziekschool3 weeks ago
Jammen op de ukelele voor jong en oud
De Nieuwe Muziekschool in Druten start op woensdagavond 25 oktober weer met een cursus ukelele spelen. Het bijzondere van de ukelele is dat het een ontzettend handzaam instrument is met een heerlijk vrolijke sound, makkelijk mee te nemen en goedkoop in aanschaf en onderhoud! Het allermooiste is nog wel dat je in een paar weken al een aantal liedjes kunt spelen. Thomas Calis geeft 5 lessen van een uur aan beginnende ukelele spelers. Wil je indruk maken op je vrienden? Meld je dan nu aan.
In oude popliedjes hoor en zie je het instrument vaak voorbij komen. Zo hadden The Beatles hem regelmatig om hun nek hangen en ook Simon & Garfunkel waren fan. Anno 2017 is de ukulele weer helemaal terug! In deze cursus gaan we lekker jammen met elkaar en bekende popnummers spelen en zingen. Natuurlijk breng je je eigen ukelele mee naar de les.
Aanmeldingen ontvangen we graag voor 18 oktober. Voor meer informatie zie www.denieuwemuziekschool.nl Heb je vragen stuur een mailtje aan thomas.calis@tiscali.nl . Je kan ook hier een inschrijfformulier downloaden: https://denieuwemuziekschool.nl/wp-content/uploads/formulieren/Inschrijfformulier%20Ukelele%20oktober%202017.pdf
De Nieuwe Muziekschool
De Nieuwe Muziekschool shared Leergeld2stromenland's post.2 months ago
De Nieuwe Muziekschool
De Nieuwe Muziekschool2 months ago
Bijdrage van Stichting Leergeld

De Nieuwe Muziekschool werkt al jaren samen met Stichting Leergeld 2stromenland. Wij zijn blij dat op deze manier de financiële drempel voor een aantal leerlingen geen belemmering hoeft te zijn.
Als uw kind graag naar muziek of zangles wil gaan, maar de financiële middelen zijn niet voor handen, dan kunt u een aanvraag indienen bij de stichting. wellicht komt u in aanmerking voor een vergoeding van de kosten.
Kijk hiervoor op: www.leergeld2stromenland.nl
De Nieuwe Muziekschool
De Nieuwe Muziekschool2 months ago
Bijdrage van het Prins Bernard Cultuurfonds voor aankoop instrumenten

Bij De Nieuwe Muziekschool starten vanaf maandag 11 september de lessen weer. De Nieuwe Muziekschool bestaat 21 jaar, inmiddels zijn een aantal instrumenten aan vervanging toe. Ook kijkt de muziekschool vooruit naar ontwikkelingen en mogelijkheden voor het starten van nieuwe initiatieven. Vandaar dat de muziekschool een bijdrage voor de aankoop van instrumenten heeft gedaan bij het Prins Bernard Cultuurfonds Gelderland. We zijn erg blij dat het fonds onze aanvraag positief heeft beoordeeld!
De Nieuwe Muziekschool
De Nieuwe Muziekschool added 6 new photos.3 months ago
Foto's van voorspeelavond viool op 25-6-17 door leerlingen van Anke Foede
De Nieuwe Muziekschool
De Nieuwe Muziekschool added 27 new photos.3 months ago
Voorspeelavond keyboard en AMV op 13 juli, door leerlingen van Yvonne Verschuren.