De Nieuwe Muziekschool organiseert een cursus ukelele spelen. Het is een starters cursus van 6 lessen van een uur. Docent Thomas Calis start deze lessen op dinsdagavond 15 mei om 20.00 uur. Een ukelele is instrument met 4 snaren, het lijkt een soort kleine gitaar. Het heeft een heerlijk vrolijke sound, is makkelijk mee te nemen en goedkoop in aanschaf en onderhoud! Het allermooiste is nog wel dat je in een paar weken al een aantal liedjes kunt spelen.  Wil je indruk maken op je vrienden? Meld je dan nu aan.
In oude popliedjes hoor en zie je het instrument vaak voorbij komen. Luister maar eens naar The Beatles en Simon & Garfunkel. Anno 2018 is de ukelele weer helemaal terug,  Ed Sheeran klinkt ook prima op ukelele!
In deze cursus leer je een aantal akkoorden spelen die je meteen gaat toepassen door het spelen van popmuziek van nu en gouwe ouwe. Meezingen, graag! Eigen voorstellen voor nummers zijn welkom, mits het niet te moeilijk is. Natuurlijk breng je je eigen ukelele mee naar de les.
Aanmeldingen ontvangen we graag voor 8 mei.

Heb je vragen stuur een mailtje aan thomas.calis@tiscali.nl

 

Ukelele les voor jongeren en volwassenen