Op maandag 27 augustus start het nieuwe schooljaar bij De Nieuwe Muziekschool. Twijfel je nog over een nieuwe hobby? Wil je eens een keer een muziekles uitproberen?

Op zondag 2 september kan jong en oud vanaf 12.00 een proefles nemen.

Lijkt het je leuk om een keer op een muziekinstrument te spelen  of een zangles te nemen? Dan kun je nu uitproberen of het echt iets voor je is. Om een tijd af te spreken moet je je vooraf bij de docent aanmelden voor een proefles.

Op www.denieuwemuziekschool.nl  (bij informatie – docenten) staan alle mailadressen van de docenten. Je ontvangt dan een mailtje terug. Kun je niet op 2 september? Ook op een andere dag kun je een afspraak maken voor een gratis proefles.

Workshop spelen in een band

Vanaf 14.30 kunnen muzikanten die minimaal 2 jaar les hebben, meespelen in een popband. Hiervoor moet je je vooraf aanmelden bij docent Thomas Calis.

Op maandag 3 september staat er een gratis proefles gepland voor de jongste leerlingen. Leerlingen van groep 1 en 2 kunnen zich aanmelden voor een proefles muziek en beweging van 16.30-17.15 uur. Leerlingen van groep 3 en 4 kunnen van 17.15-18.00 uur meedoen met een les Algemene Muzikale Vorming. Wil je een leerling hiervoor aanmelden stuur dan een mailtje naar de docent Yvonne Verschuren.

Alle lessen zijn in IKC De Kubus Irenestraat 3 Druten.

Op zaterdag 1 september staat het eerste optreden van dit schooljaar al gepland: leerlingen laten van zich horen tijdens het Bourgondisch Fruitwandelen. Zij spelen in de boomgaard van van der Zandt in Puiflijk.

Zondag 2 september gratis proeflessen bij De Nieuwe Muziekschool